Animatie laten maken?

Wij zijn Wevoke. Een enthousiast animatiebureau in Breda, vol creatieve breinen. Wat wij doen? Wij maken verfrissende animaties om jouw verhaal te vertellen. Wil jij je doelgroep wijzen op een belangrijke boodschap? Of heb je een berg aan taaie stof liggen en krijg je het niemand uitgelegd? Met onze heldere werkwijze leveren wij een fraaie animatie om te overtuigen, te informeren of te promoten. Jij kiest en wij helpen jou je boodschap over te brengen. Van begin tot eind en altijd met oog voor detail.

Wat wij doen

Een kijkje achter de schermen bij animatiestudio Wevoke. Want wat maakt onze animaties nou zo bijzonder? Het begint met onze persoonlijke aandacht. Jouw verhaal is onze leidraad. We stemmen ons creatieve concept met je af, en zoals altijd bij Wevoke, ontwerpen we daarna

een unieke stijl die perfect aansluit op jouw boodschap. Het geheel wordt afgemaakt met de door jou gekozen opties en een snufje van onze eigen touch. En het resultaat? Een animatievideo die eenvoudig te delen is en jouw doelgroep direct aanspreekt!

De stappen van Wevoke

1. Concept & Script
Alles kent een begin. Dus ook een aansprekende animatie. We starten met een briefing. Van daaruit ontwikkelen wij een passend concept en een bijbehorend voice-over script.
2. Storyboard
Per zin of zinsdeel bedenken we een passend beeld. Deze beelden worden gevisualiseerd door middel van eenvoudige, heldere schetsen.
3. Visueel ontwerp
We vertalen de handgetekende schetsen naar mooi vormgegeven illustraties. Zo weet je precies hoe de animatie eruit komt te zien.
4. Voice-over
We hebben een grote database met professionele stemacteurs. Jij geeft aan wat jouw voorkeur heeft. En wij maken een selectie van geschikte stemmen. Fris, formeel of juist zwoel? Aan jou de keus!
5. Animatie
Tijd voor beweging. Getimed op de ingesproken voice-over animeren we de illustraties. Karakters komen tot leven, iconen gaan bewegen en scenes vloeien naadloos in elkaar over.
6. Sound design
We zijn er bijna! Het enige wat nog mist is muziek en geluidseffecten. We bieden twee smaken: een kant-en-klaar muziekje of een muziekstuk helemaal op maat gemaakt. Hierna is jouw animatie klaar om getoond te worden!

Koffie drinken?

Minstens zo goed als onze animaties, is onze koffie. Of thee. Of cola. We bedoelen meer, laten we eens afspreken! We luisteren graag naar je verhaal.

Ja, een koffie graag

Uitleggen, promoten of inspireren?

 
Een boodschap overbrengen kan op veel verschillende manieren. Explanimations lenen zich perfect voor het enthousiasmeren, informeren en teasen van de kijker. Maar ook voor commerciële doeleinden zijn onze animaties zeer geschikt. Maar wat is je doel? Deze kernvraag bespreken we altijd als eerste met je. Het bepaalt namelijk hoe wij vervolgens te werk gaan. Een uitleganimatie krijgt een andere tone of voice dan een commercial. Dat klinkt simpel, maar dat hoeft het niet altijd te zijn. Gelukkig hebben we bij Wevoke ervaring met alle verschillende soorten animaties. We helpen je daarom graag met het uitstippelen van de juiste route.

Waarom Wevoke?

 
Een animatiebedrijf vinden is niet bepaald zoeken naar een speld in de hooiberg. Ondanks dat we met velen zijn, kenmerkt Wevoke zich door de werkwijze en signatuur. We nemen de tijd voor jou en je verhaal. En we vinden het fijn je te betrekken in ons proces. Veel klanten ervaren deze persoonlijke touch als erg prettig. Maar minstens zo belangrijk is dat we gespecialiseerd zijn in het raken van de juiste snaar. We doorgronden zonder moeite lastige boodschappen om de kern van het verhaal op een visuele manier uit te lichten. Tel daarbij op dat onze animaties tot de verbeelding spreken; fris, kleurrijk en helder. Een formule die precies doet wat het moet doen: jouw doelgroep op een originele manier bereiken.

Uitleganimaties zijn tof

Dat vinden wij. Maar ook onze klanten. Of het nu gaat om een commerciële animatie of een informerende video, elke animatie heeft zijn eigen uitdaging én charme. Niet voor niets merken we dat animaties snel aan terrein winnen. Best logisch, toch? Onze wereld en onze communicatie worden steeds meer visueel. Waarom zou het bereiken van je doelgroep daar niet in meegaan? Precies! Animaties zijn tof!

Met ons aan de slag?

Met een druk op de knop is het eerste contact gelegd. We beloven dat we snel reageren want stiekem zijn we best benieuwd wat je ons gaat vertellen.

Neem contact op