Jouw verhaal, ons vakmanschap
Blijf scrollen!

Over ons

Wevoke is een jonge studio gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte animaties. Of het nu een uitleganimatie is, een commercial of een social media video: we doen er alles aan om de verwachtingen te overtreffen. Ons werk kenmerkt zich door een kleurrijke, grafische stijl. Voorzien van onze eigen touch. De ene keer met een vleugje humor, de andere keer feitelijk en zakelijk. Maar altijd met oog voor detail.

Wij maken

Heb jij een ingewikkelde boodschap? Of een baanbrekend product dat alle aandacht verdient? Wij vertalen jouw verhaal naar een heldere en krachtige video. We combineren beeld, tekst en geluid en smeden deze samen tot een aansprekende animatie. De volledige productie nemen we hierbij voor onze rekening: van conceptueel idee tot oplevering. Wil je teasen, overtuigen of juist informeren? Geen probleem, wij helpen je de juiste snaar te raken.

 

Onze diensten

Uitleganimaties
Uitleganimaties
Animatie maakt complexe informatie begrijpelijk. Het is een ideale manier om een product, dienst of visie helder uit te leggen.
Commercials
Commercials
Laat je merk tot leven komen in een commercial. Wil je je doelgroep bereiken via TV of toch liever via YouTube Ads?
Social animaties
Social animaties
Opvallen in het turbulente landschap van de likes, shares en hashtags? Geen probleem, onze animaties spreken de taal van #millennials.
Film met animatie
Film met animatie
Verrijk echte filmbeelden met een laag animatie en je hebt het beste van beide werelden: de werkelijkheid en fantasie in één.

Ons proces

Concept & Script
Concept & Script
Alles kent een begin. Dus ook een aansprekende animatie. De briefing dient altijd als startpunt. Van daaruit ontwikkelen wij een passend concept en een bijbehorend voice-over script.
Storyboard
Storyboard
Per zin of zinsdeel bedenken we een passend beeld. Deze beelden worden gevisualiseerd door middel van eenvoudige, heldere schetsen.
Visueel Ontwerp
Visueel Ontwerp
We vertalen de handgetekende schetsen naar mooi vormgegeven illustraties. Zo weet je precies hoe de animatie eruit komt te zien!
Voice-over
Voice-over
We hebben een grote database met professionele stemacteurs. Op basis van jouw voorkeur maken we een selectie met geschikte stemmen. Fris, formeel of juist zwoel? Het is aan jou.
Animatie
Animatie
Tijd voor beweging! Getimed op de ingesproken voice-over animeren we de illustraties. Karakters komen tot leven, iconen gaan bewegen en scenes vloeien naadloos in elkaar over.
Sound Design
Sound Design
We zijn er bijna! Het enige wat nog mist is muziek en geluidseffecten. Hierin bieden we twee smaken: een kant-en-klaar muziekje of een muziekstuk helemaal op maat gemaakt.

Ontmoet het team

Ton Dirkx
Sven van Rooijen
Pita 🦴
Ton Dirkx
Sven van Rooijen
Sven van Rooijen
Pita 🦴
Pita 🦴

Klaar om te starten?

Sta je te springen om samen een toffe animatie in elkaar te sleutelen? Geef ons een belletje of stuur een mail om verder te praten.

Neem contact op