Wij zijn Wevoke

Wevoke is opgericht door Ton Dirkx en Sven van Rooijen. Samen delen wij een passie voor illustratie en animatie. Daarom werken wij dagelijks aan verfrissende uitleganimaties, commercials en andere video content. Onze animaties kenmerken zich door een kleurrijke, grafische stijl. Voorzien van onze eigen touch. De ene keer met een vleugje humor, de andere keer feitelijk en zakelijk. Maar altijd met oog voor detail. Ons klantenbestand is zeer divers. Van de grootste krant van Nederland tot een kleine startup in de foodsector. Elke klant brengt een nieuwe uitdaging met zich mee en daar worden wij blij van.

Maak kennis

Heb jij een baanbrekend product dat alle aandacht verdient? Wil je dat de wereld jouw naam niet meer vergeet? Of heb je een ingewikkeld idee, maar weet je nog
niet goed hoe je het onder woorden
moet brengen? No problem!
Wij luisteren graag naar je. En vertalen je verhaal vervolgens naar een duidelijke en op maat gemaakte video.

Concept

Alles kent een begin. Dus ook een aansprekende animatie. Om tot een bevredigend eindproduct te komen is de conceptfase cruciaal. Wij stellen een doordacht plan op en werken dit uit tot een animatie waar jij blij van wordt.
Oh, en schroom niet om ons al in de beginfase mee te laten denken. Goed voor het eindresultaat!

Creatie

Doen wij dan alles? Ja, wij doen alles. De gehele productie nemen wij voor onze rekening: van concept tot oplevering. We luisteren, schetsen, animeren en creëren een oorstrelend geluidsontwerp. Geen zorgen, soms nemen we ook een pauze. Om aan het eind van de rit een verfrissende animatie aan je te overhandigen. Een animatie die jouw verhaal tot leven brengt.

 
Ton Dirkx
+31 6 15 90 25 91
ton@wevoke.tv

 
Sven van Rooijen
+31 6 55 55 49 14
sven@wevoke.tv